Ingen av oss kan nog ha undgått det nya moderna sättet att låna pengar på. Och då menar jag varken banklånet eller att låna pengar av sin kära pappa. Nej, jag talar om det fenomen som år 2007 kom att dyka upp allt oftare runt omkring, och kanske ännu mer i dagens samhälle.

Det jag talar om är givetvis det omdiskuterade snabblånet. Lånet som uppenbarligen är här för att stanna och som allt fler verkar bli sugna på att ta del av. För snabblånet är inget vanligt lån, utan det är ett så kallad sms lån som man ansöker om via sin mobil. Något som alltså knappt var tänkbart för bara 20 rå sedan. Att låna pengar via sin telefon är något som man nog då bara skulle skratt åt.

Men i dag så är det ett väldigt populärt att att låna pengar och i takt med att sajter som www.smslåneguide.se dyker upp, så får låntagarna allt mer bättre förutsättningar för att låna pengar. Det är många företag där ute som vill vara med om kampen om låntagarna, och det gäller att erbjuda så bra villkor så möjligt. Något som definitivt kan variera markant mellan alla dessa kreditbolag.

Man kan helt enkelt påstå att det är mcyket lättare i dagens samhälle att låna pengar, men det är säkerligen misnt lika lätt att bli av med dem också. Vårda dem därför ömt och håll hårt i plånboken.